Ook onze ultieme digital nomad guide ontvangen?

Myanmar

Wij zijn Sander & Jody en hebben onze spullen en appartement verkocht, onze vrienden en familie gedag gezegd om de wereld rond te trekken.

Op thedutchnomads.nl nemen we je mee op reis in onze traveltips en inspireren we je met een locatie-onafhankelijk leven via de ultieme digital nomad guide

Woooooohoooo! Onze digital nomad guide is live! In ruim een week heb ik dit e-book geschreven dat 39 bladzijdes telt. Maar heel eerlijk: het ontstaan ervan heeft veel langer geduurd. Want twee jaar geleden startten we met het voorbereiden van onze droomlevensstijl: werken wanneer wij dat willen, op het strand liggen als we onze tan zien vervagen, kiezen voor welke klanten we willen werken en bepalen vanuit welk land we dat doen. Ultieme vrijheid. Deze kennis hebben we samen gebracht in dit e-book. 

Waarom heb ik het e-book geschreven?

Toen Sander en ik twee jaar geleden volop voorbereiding troffen om locatie-onafhankelijk te leven en werken, miste ik ‘n alles-in-één-lijst. Ik maakte mijn eigen to-do list, samengesteld vanuit verschillende blogs. En dacht: dat kan beter. ‘Dat beter’ is er nu bijna. De ultieme digital nomad guide telt 39 bladzijden en ik ben ‘m as we speak aan het afronden. 

Steeds vaker kregen Sander en ik via mail, Instagram of LinkedIn (ja, vooral via LinkedIn!) de vraag of we een keer wilden bellen of wat meer vertellen over onze levensstijl. En dat doen we met veel plezier en liefde. Maar we moeten ook aan onszelf denken. Want wat halen wij daaruit?

Daarom hebben we die kennis gebundeld in een e-book. Zo kunnen wij de tijd die we normaal kwijt zijn aan telefoontjes weer gebruiken voor het creëren van nieuwe, mooie content én hopen we andere te inspireren om ook het ultieme droomleven aan te gaan. Of dat nou vanuit Nederland is of aan de andere kant van de aardbol. 

Voor wie is deze ultieme digital nomad guide interessant?

Misschien heb je het gevoel dat je leven op dit moment stil staat, ben je erachter gekomen dat je misbaar bent op kantoor of mis je vrijheid in je 9 tot 5 baan. Daarvoor heb ik een aantal belemmeringen in het boek toegevoegd en waarin ik je leer omdenken. Je hoeft dus niet per sé de ambitie te hebben om digital nomad te worden.

Maar digital nomads (in spé) zijn wel de lezers waar ik me op focus. Want naast het omdenken, geef ik je ook praktische reistips, een handige checklist voor vertrek, vertel ik je meer over onze financiën en deel ik onze ervaringen over verschillende digital nomad bestemmingen. Dit is geen quick fix naar een beter leven, maar ik geef je alle informatie hoe wij dit stap voor stap hebben aangepakt. Het is dus echt bedoeld om jou de inspireren en de eerste praktische stappen te zetten.

Hebben?

Op deze pagina vind je meer informatie en kan je ‘m meteen bestellen.

deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on email
Share on facebook
Share on twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ben jij klaar om locatie onafhankelijk te gaan werken en leven? Schrijf je – volledig GRATIS! – in op onze tips per mail 

Er is maar één iemand verantwoordelijk voor jouw leven en dat ben jij zelf. Zet daarom vandaag de eerste stap naar jouw droomleven. Je ontvangt na het invullen van het formulier meteen een bevestigingsmail mét eerste inspiratie-tip voor jouw toekomstige remote leven.