e-book
SLIMMER OMGAAN MET geld op reis

Direct besparen? Download ons e-book gratis!

Slimmer omgaan met geld zonder dat je wordt gezien als aasgier?!

slimmer omgaan met geld

Voordat je dit e-book download: we beloven je geen financiële onafhankelijkheid of rode Ferrari’s. 😉

We ook geen superbespaarders. We krijgen rode vlekken van enorm afdingen van locals, houden van lekker uiteten, ontzeggen onszelf geen koffie buiten de deur en zijn geen gieren die nooit een rondje aan vrienden in de kroeg geven.

Maar wat we wel belangrijk vinden is om alles uit ons geld te halen. Zo vlogen we naar Bali (met een stopover in Xiamen, China inclusief hotelkamer) voor 220 euro per persoon. En konden we door voldoende punten op onze American Express creditcard gratis terugvliegen vanuit Mexico.  Ons e-book vertelt slimme hacks waardoor je geld bespaart op reis, zonder over te komen als aasgieren. 

We leven en werken zelf al twee jaar locatie-onafhankelijk. Hierdoor zijn we kritischer gaan kijken naar ons uitgavenpatroon, schrappen we onnodige spullen en kijken hoe we met bepaalde investeringen juist méér uit ons geld kunnen halen. Ook op reis.  Wil jij ook direct beginnen met geld besparen én er meer uit te halen? Download ons e-book!

digital nomad guide

Over The Dutch Nomads

Hoi! Wij zijn Jody en Sander, sinds 2019 reizen wij rond als digital nomads. Inmiddels zijn we oude rotten in het vak, want inmiddels weet bijna iedereen hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken. Wij hebben (ook tijdens miss rona) gewerkt vanuit Thailand, Laos, Indonesië, Portugal, Italië, Mexico en natuurlijk Nederland. En wij willen jou ook inspireren om je mooiste leven te leiden. Benieuwd hoe wij dat hebben aangepakt? Alle zaken die wij vooraf moesten uitzoeken, hebben we voor jou in deze guide gezet. Zo maak jij een vliegende start en heb je alle informatie op zak die nodig is om aan jouw vrije leven te beginnen. 

Wat wij de hele dag uitspoken, lees je hier 

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

Schrijf je in voor onze reisverslagen en ontvang een mailtje (gemiddeld 1 – 2x per maand) als er een nieuw verslag geschreven is. 

Ben jij klaar om locatie onafhankelijk te gaan werken en leven? Schrijf je – volledig GRATIS! – in op onze tips per mail 

Er is maar één iemand verantwoordelijk voor jouw leven en dat ben jij zelf. Zet daarom vandaag de eerste stap naar jouw droomleven. Je ontvangt na het invullen van het formulier meteen een bevestigingsmail mét eerste inspiratie-tip voor jouw toekomstige remote leven.