Over

Over ons

Locatieonafhankelijk leven, dat is ons ultieme doel. Wij zijn Jody & Sander, beiden al jaren besmet met het reisvirus. Na een aantal avontuurlijke vakanties en een reis van 3 maanden door Zuidoost-Azië, hebben we in september 2019 het roer helemaal omgegooid. Appartement verkocht, vaste banen opgezegd, familie en vrienden gedag gezegd om ergens op de wereld online te werken. 

Ik, Jody, ben de bedenker van thedutchnomads.nl. Voorheen beheerde ik een recepten-website waarbij ik mijn andere passie met de lezers deelden: koken. Op reis is er minder ruimte om te koken, vandaar dat thedutchnomads.nl beter bij mij past. Ik verzorg, net als voor mijn klanten, de content op deze website en zorg dat ‘ie vindbaar wordt. In het dagelijks leven ben ik namelijk SEO copywriter. Daarnaast deel ik mijn kennis over online automatiseren in de online cursus Automatiseren Zonder Programmeren én heb ik een eigen webshop: Print My Art.

En ik, Sander, heb deze website gebouwd. Sinds september ben ik gestart als WordPress webbouwer en ontwikkel ik websites voor kleine ondernemers. Hiervoor heb ik ruim acht jaar in projectmanagement functies gewerkt wat ideale ervaring is voor de huidige trajecten. Hiernaast besteed ik tijd aan initiatieven om ook passief inkomen te genereren.

Myanmar

Over thedutchnomads.nl

Duurzaam reizen, dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Dit uit zich op 2 manieren:
  1. Wij proberen tijdens onze reis mens, dier en milieu niet teveel te belasten. Hierin zijn we absoluut geen professionals, maar al doende leren we iedere dag bij. Deze tips delen we graag met jou.
  2. Maar ook duurzaam als in: lange termijn reizen. Niet in een keer al ons geld er doorheen jagen om vervolgens weer een jaar te sparen voor een nieuwe reis. We zorgen ervoor dat we hiervoor duurzame oplossingen hiervoor hebben. In onze zoektocht hiernaar delen we budget-proof tips, manieren om een passief inkomen te generen en slimmigheidjes die ideaal zijn voor de beginnende digital nomad en ieder ander die verder kijkt dan alleen de gebaande paden.

Op thedutchnomads.nl vind je daarom wekelijkse inspiratie op het gebied van praktische traveltips, manieren om budgetproof te reizen en alles wat we onderweg tegenkomen. Geen moment hiervan missen? Volg ons dan op Instagram.

 

Samenwerken met ons? Stuur dan ‘n mail naar info@thedutchnomads.nl.