Over

Over ons

Leven waar je wil, wanneer je dat wil hoe je dat wil en met wie je dat wil. Wij zijn Jody & Sander, beiden al jaren besmet met het reisvirus. Na een aantal avontuurlijke vakanties en een reis van drie maanden door Zuidoost-Azië in 2017, hebben we in september 2019 het roer helemaal omgegooid. Appartement verkocht, vaste banen opgezegd, familie en vrienden gedag gezegd om ergens op de wereld online te werken. En nu inspireren wij anderen hetzelfde te doen!

De schrijfsels van mij, Jody, zul je het meeste op deze website terugzien. Droge kost omzetten in teksten die lekker lezen. Én vindbaar zijn. Dat is waar ik op áán ga. Naast mijn schrijfsels voor thedutchnomads.nl kan ik hierin ook mijn ei kwijt voor andere klanten: ik ben namelijk SEO copywriter. En omdat ik niet stil kan zitten heb ik ook nog een ander project: de webshop Print My Art.

En ik, Sander, heb deze website gebouwd. Maar eigen vind ik het leuker om te analyseren, nieuwe dingen te bedenken en projecten te managen. Die passies breng ik samen als freelance projectmanager én mijn eigen webshop Mindful Hobby’s

Dit doen wij dus geheel locatie-onafhankelijk! We zien veel van de wereld terwijl we ondertussen een stabiel inkomen genereren. En we willen jou ook inspireren om je droomleven te volgen. In onze travel tips nemen we je mee op avontuur en onze ultieme digital nomad guide laat jouw de eerste stappen zetten naar dat locatie-onafhankelijke leven. 

Myanmar

Over thedutchnomads.nl

Duurzaam reizen, dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Dit uit zich op 2 manieren:
  1. Wij proberen tijdens onze reis mens, dier en milieu niet teveel te belasten. Hierin zijn we absoluut geen professionals, maar al doende leren we iedere dag bij. Deze tips delen we graag met jou.
  2. Maar ook duurzaam als in: lange termijn reizen. Niet in een keer al ons geld er doorheen jagen om vervolgens weer een jaar te sparen voor een nieuwe reis. We zorgen ervoor dat we hiervoor duurzame oplossingen hiervoor hebben. In onze zoektocht hiernaar delen we budget-proof tips, manieren om een passief inkomen te generen en slimmigheidjes die ideaal zijn voor de beginnende digital nomad en ieder ander die verder kijkt dan alleen de gebaande paden.

Op thedutchnomads.nl vind je daarom wekelijkse inspiratie op het gebied van praktische traveltips, manieren om budgetproof te reizen en alles wat we onderweg tegenkomen. Geen moment hiervan missen? Volg ons dan op Instagram.

 

Samenwerken met ons? Stuur dan ‘n mail naar info@thedutchnomads.nl.

Ben jij klaar om locatie onafhankelijk te gaan werken en leven? Schrijf je – volledig GRATIS! – in op onze tips per mail 

Er is maar één iemand verantwoordelijk voor jouw leven en dat ben jij zelf. Zet daarom vandaag de eerste stap naar jouw droomleven. Je ontvangt na het invullen van het formulier meteen een bevestigingsmail mét eerste inspiratie-tip voor jouw toekomstige remote leven.