Digital nomad cursus

Verschillende digital nomad cursussen

Werken waar en wanneer je maar wilt. In de ochtend werken als je Nederlandse klanten nog slapen of juist ‘s avonds werken omdat je productiviteit juist dan een stuk hoger is. De reden dat wij een digital nomad levensstijl hanteren, is omdat wij denken dat het beter kan. 

Je hóeft namelijk niet van 9-5 te werken. Je kan ook van 7 tot 3 werken. Of van 9 uur ‘s avonds tot de volgende ochtend. Helaas is in onze maatschappij 40 (of 32) uur het doel geworden in plaats van het middel. Want wie bepaalt dat het werk in zoveel uur gedaan moet worden? Misschien kan je het wel in veel minder uur werken en houd je meer vrije tijd over voor andere dingen. Daarnaast zien we graag veel meer van de wereld en met slechts 25 vakantiedagen op zak wordt dat een lastig verhaal. 

Daarom hebben we in september 2019 het roer omgegooid en de ‘digital nomad lifestyle’ omarmd. Als SEO copywriter was het best gemakkelijk om aan de slag te gaan voor klanten op afstand, maar dat geldt natuurlijk niet voor ieder beroep. Wanneer je op zoek bent hoe je deze levensstijl kan integreren op jouw manier, kan een digital nomad cursus je daarbij helpen. Ik zet graag de verschillende cursussen op een rijtje voor je. 

digital nomad cursus - vrijemeid

Suzanne van Duijn - Vrijemeid

Suzanne van Duijn (@vrijemeid) is parttime digital nomad en fulltime ‘freedompreneur’. Ze heeft al veel van haar coachees op weg geholpen naar een leven vol met vrijheid en heeft haar kennis vertaalt in een online cursus. Met deze e-course creëer jij een vrij leven. Dankzij locatie-onafhankelijk werk, autonomie en een portie lef kan jij werken waar je wilt en reizen wanneer je wilt.

Wat houdt haar online course in?

 • Een videotraining
 • Alle video’s staan in tekst uitgeschreven 
 • Je opgedane kennis toepassen in de praktijk met opdrachten 
 • Een online leeromgeving die twee maanden toegankelijk blijft
 • Een besloten Facebook-groep waar je voor altijd lid van kan blijven 
 • Plus een aantal bonussen zoals bonusvideo’s, twee e-books, haar hardcopy boek ‘work hard travel harder’ en live Q&A’s. 

Je betaalt 198 euro voor 2 maanden toegang tot de online leeromgeving. 

Heb je de knap doorgehakt en ga je als VA (Virtual Assistant) locatie-onafhankelijk werken? De cursus van Noortje stoomt je klaar!

Wat houdt de online training in?

 • Podcasttraining
 • Mini Instagram training
 • Mini Canva training
 • Introductie Human Design
 • Inleiding Online leeromgeving bouwen
 • Bonus: Hoe schrijf je de juiste content

…En nog veel meer

Dit alles zet je in voor je eigen business én die van je klanten!

Ben jij klaar om locatie onafhankelijk te gaan werken en leven? Schrijf je – volledig GRATIS! – in op onze tips per mail 

Er is maar één iemand verantwoordelijk voor jouw leven en dat ben jij zelf. Zet daarom vandaag de eerste stap naar jouw droomleven. Je ontvangt na het invullen van het formulier meteen een bevestigingsmail mét eerste inspiratie-tip voor jouw toekomstige remote leven.