Digital nomad cursus

Verschillende digital nomad cursussen

Werken waar en wanneer je maar wilt. In de ochtend werken als je Nederlandse klanten nog slapen of juist ‘s avonds werken omdat je productiviteit juist dan een stuk hoger is. De reden dat wij een digital nomad levensstijl hanteren, is omdat wij denken dat het beter kan. 

Je hóeft namelijk niet van 9-5 te werken. Je kan ook van 7 tot 3 werken. Of van 9 uur ‘s avonds tot de volgende ochtend. Helaas is in onze maatschappij 40 (of 32) uur het doel geworden in plaats van het middel. Want wie bepaalt dat het werk in zoveel uur gedaan moet worden? Misschien kan je het wel in veel minder uur werken en houd je meer vrije tijd over voor andere dingen. Daarnaast zien we graag veel meer van de wereld en met slechts 25 vakantiedagen op zak wordt dat een lastig verhaal. 

Daarom hebben we in september 2019 het roer omgegooid en de ‘digital nomad lifestyle’ omarmd. Als SEO copywriter was het best gemakkelijk om aan de slag te gaan voor klanten op afstand, maar dat geldt natuurlijk niet voor ieder beroep. Wanneer je op zoek bent hoe je deze levensstijl kan integreren op jouw manier, kan een digital nomad cursus je daarbij helpen. Ik zet graag de verschillende cursussen op een rijtje voor je. 

Lotte Lake en Nout Bee zijn twee digital nomads die klaar zijn met het gewone leven. Vandaar de naam Fck normal life. Als doorgewinterde digital nomads kunnen ze jou leren hoe je een online inkomen kan genereren, hoe je een onderneming succesvol kan laten groeien, coachen ze je en ervaar je ultiem geluk door meer vrijheid te creëren. 

Wat houdt hun master program in?

 • Online videoprogramma
 • Persoonlijke coaching per categorie
 • Gemaakt & getest door digital nomads
 • Levenslang toegang
 • 14-dagen geld terug garantie

Op hun website betaal je 299 euro voor deze levenslange toegang. Stel, je bent een jaar ermee bezig, dan kost het je nog geen 25 euro per maand. Een goede investering voor een vrij leven. Omdat wij partner van hen zijn, mogen wij je 20% korting geven! 

Je betaalt dus 239,20 (dus nog geen 20 euro per maand als je er een jaar gebruik van maakt!). Meld je aan met de code thedutchnomads20 om je weg naar vrijheid te starten. 

digital nomad cursus - vrijemeid

Suzanne van Duijn - Vrijemeid

Suzanne van Duijn (@vrijemeid) is parttime digital nomad en fulltime ‘freedompreneur’. Ze heeft al veel van haar coachees op weg geholpen naar een leven vol met vrijheid en heeft haar kennis vertaalt in een online cursus. Met deze e-course creëer jij een vrij leven. Dankzij locatie-onafhankelijk werk, autonomie en een portie lef kan jij werken waar je wilt en reizen wanneer je wilt.

Wat houdt haar online course in?

 • Een videotraining
 • Alle video’s staan in tekst uitgeschreven 
 • Je opgedane kennis toepassen in de praktijk met opdrachten 
 • Een online leeromgeving die twee maanden toegankelijk blijft
 • Een besloten Facebook-groep waar je voor altijd lid van kan blijven 
 • Plus een aantal bonussen zoals bonusvideo’s, twee e-books, haar hardcopy boek ‘work hard travel harder’ en live Q&A’s. 

Je betaalt 198 euro voor 2 maanden toegang tot de online leeromgeving.