de ultieme digital nomad guide - studenten

Bestel ‘m met 30% korting als student

Yeeeess! Jij zet de eerste stap naar jouw nieuwe leven

Joehoe! Wij zijn ontzettend trots op jou dat je deze stap hebt gezet. Namelijk de ultieme digital nomad guide aanschaffen. Want als je méér uit het leven wilt halen kan je het zelf uit gaan vogelen, maar waarom zou je anderen, die het al een keer hebben gedaan, je niet laten helpen? Laat ons je helpen. 

Op het moment dat wij zelf de stap namen om als digital nomads te gaan werken en leven (voor ons betekent dat locatie onafhankelijk leven), was er een hoop om uit te zoeken. Welke verzekeringen sluit je af? Wat moet er allemaal geregeld worden? Welke bestemmingen zijn hot? Sure, je kunt dat allemaal online vinden. Maar gemakkelijk in één overzicht? Ho maar. Daarom hebben wij voor jou deze últieme guide geschreven boordevol tips, hier en daar wat tough love en aangevuld met onze eigen ervaringen.

Normaal kost de digital nomad guide 14,95, maar voor jou als student ontvang je ‘m met 30% korting. Sta jij op het punt om locatie-onafhankelijk te starten als freelancer? Dan mag je dit e-book echt niet missen. Laten we er vanuit gaan dat je 50 euro per uur vraagt, dan kost dit e-book je slechts een tien minuten werk! (En dan heb ik de belasting er niet eens afgehaald). Een koopje voor zoveel waarde. Vul je gegevens aan de linkerkant in en je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. 

Deze guide is echt wat voor jou als… 

✔️ Je jezelf niet meer thuisvoelt in je 9-5 baan

✔️ Je door corona erachter bent gekomen dat op kantoor werken niet noodzakelijk is 

✔️ Je grote droom vrijheid is, maar je wordt belemmerd door je partner, gezin, geld, of “bullshit-belemmeringen” die door de maatschappij zijn bedacht 

✔️ Je de keuze hebt gemaakt, maar op zoek bent naar een praktische aanpak 

✔️ Je wilt weten of er meer is dan de huidige “rat race” 

✔️ Je je graag wilt omringen met andersdenkenden

Dit kan je verwachten…

Myanmar

Over ons

Hoi! Wij zijn Jody en Sander, sinds 2019 reizen wij rond als digital nomads. Inmiddels zijn we oude rotten in het vak, want inmiddels weet bijna iedereen hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken. Wij hebben (ook tijdens miss rona) gewerkt vanuit Thailand, Laos, Indonesië, Portugal, Italië, Mexico en natuurlijk Nederland. En wij willen jou ook inspireren om je mooiste leven te leiden. Benieuwd hoe wij dat hebben aangepakt? Alle zaken die wij vooraf moesten uitzoeken, hebben we voor jou in deze guide gezet. Zo maak jij een vliegende start en heb je alle informatie op zak die nodig is om aan jouw vrije leven te beginnen. 

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

Schrijf je in voor onze reisverslagen en ontvang een mailtje (gemiddeld 1 – 2x per maand) als er een nieuw verslag geschreven is.