Digital nomad tips

Twijfel je om voor jezelf te starten? Locatie-onafhankelijk te werken en leven? Vul het formulier in en je ontvangt gratis een aantal tips en opdrachten voor maximaal een week. Uitschrijven kan op ieder moment!

Digital nomad worden?

Wat was het een gek jaar! Waar wij twee jaar geleden nog redelijk vooruitstrevend waren met locatie-onafhankelijk werken, is het nu de normaalste zaak van de wereld. De kantoortuin is niet meer heilig en of je nou aan het zoom-en bent vanuit je eigen woonkamer of vanuit een tropisch eiland, maakt niet zoveel uit. Je hebt aan de vrijheid geproefd en staat te trappelen om voor jezelf te beginnen, vanuit een warm oord te werken of een carrièreswitch te maken. Maar de knoop doorhakken vind je misschien nog wat lastig. 

Guess what girlfriend, we’ve been there, done that! Je hoeft helemaal niet het wiel opnieuw uit te vinden. Door vallen en opstaan hebben we veel (ondernemers)lessen geleerd en kunnen we hierin prima onze draai vinden. Omdat we jou dat leven ook gunnen, bieden we vijf mails boordevol tips en opdrachten aan. Wa kost da? hoor ik je denken. Helemaal niets! Het enige wat we van je vragen is je e-mailadres, zodat we de mails naar je toe kunnen sturen. (En vind je het helemaal niks, dan kan je je gewoon weer uitschrijven) Vul je naam en e-mailadres in het bijgevoegde formulier in en jij ontvangt binnen enkele minuten je eerste mail! 

Wil je nog een stap verdergaan?

Dan is de ultieme digital nomad guide écht wat voor jou

Deze guide is echt wat voor jou als…

✔️ Je jezelf niet meer thuisvoelt in je 9-5 baan

✔️ Je door corona erachter bent gekomen dat op kantoor werken niet noodzakelijk is 

✔️ Je grote droom vrijheid is, maar je wordt belemmerd door je partner, gezin, geld, of “bullshit-belemmeringen” die door de maatschappij zijn bedacht 

✔️ Je de keuze hebt gemaakt, maar op zoek bent naar een praktische aanpak 

✔️ Je wilt weten of er meer is dan de huidige “rat race” 

✔️ Je je graag wilt omringen met andersdenkenden

Myanmar

Over ons

Hoi! Wij zijn Jody en Sander, sinds 2019 reizen wij rond als digital nomads. Inmiddels zijn we oude rotten in het vak, want inmiddels weet bijna iedereen hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken. Wij hebben (ook tijdens miss rona) gewerkt vanuit Thailand, Laos, Indonesië, Portugal, Italië, Mexico en natuurlijk Nederland. En wij willen jou ook inspireren om je mooiste leven te leiden. Benieuwd hoe wij dat hebben aangepakt? Alle zaken die wij vooraf moesten uitzoeken, hebben we voor jou in deze guide gezet. Zo maak jij een vliegende start en heb je alle informatie op zak die nodig is om aan jouw vrije leven te beginnen. 

Op de hoogte blijven van onze avonturen?

Schrijf je in voor onze reisverslagen en ontvang een mailtje (gemiddeld 1 – 2x per maand) als er een nieuw verslag geschreven is.