LEUK DAT JE MET ONS MEEREIST!

Je ontvangt automatisch een mail als ons volgende verslag klaarstaat

Of je nu vanaf je luie stoel in Nederland of vanuit een tropisch oord meereist, we vinden het hartstikke gezellig!  Maximaal 1-2 keer per maand ontvang je bericht van ons. En je kunt je altijd weer uitschrijven. 

Wist je dat… we een e-book hebben gelanceerd?

De ultieme digital nomad guide

Maar écht ultiem, want je krijgt maar liefst 49 pagina’s aan waardevolle informatie vol met praktische tips. Normaal kost deze gids 17,95, maar speciaal voor jou als inschrijver van onze reisverslagen krijg je 15% korting (en écht, alleen hier). Je betaalt dus slechts 15,25 (inclusief BTW). Als je freelancer bent of wordt, kost je dat dus op een uurtarief van 50 euro een kwartiertje werken. Zó terugverdiend. 

De korting is nog maar een aantal uur geldig… 

Volg je ons al op social media?

digital nomad guide

Over ons

Hoi! Wij zijn Jody en Sander, sinds 2019 reizen wij rond als digital nomads. Inmiddels zijn we oude rotten in het vak, want inmiddels weet bijna iedereen hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken. Wij hebben (ook tijdens miss rona) gewerkt vanuit Thailand, Laos, Indonesië, Portugal, Italië, Mexico en natuurlijk Nederland. En wij willen jou ook inspireren om je mooiste leven te leiden. Benieuwd hoe wij dat hebben aangepakt? Alle zaken die wij vooraf moesten uitzoeken, hebben we voor jou in deze guide gezet. Zo maak jij een vliegende start en heb je alle informatie op zak die nodig is om aan jouw vrije leven te beginnen.