de ultieme digital nomad guide

Je hebt onze ultieme digital nomad guide aangeschaft!

Woooooooohoooooo! Wij zijn helemaal door het dolle heen. Wat vet! Wat leuk! Wat fantastisch! En vooral: gefeliciteerd. Want je hebt zojuist de eerste stap in jouw nieuwe leven gezet. Exciting times are coming. 

Ja allemaal leuk en aardig guys, maar geef me gewoon dat e-book, hoor ik je denken. Oh ja, eh komtie dan. Gewoon op deze link klikken en dan kan je ‘m in je browser opslaan. Easy peasy. Wil je ‘n BTW factuur van het e-book ontvangen? Stuur ons een mailtje

Let op! Je ontvangt geen aparte mail meer met het e-book. Sla dus het e-book direct op je telefoon of computer op of bewaar deze url (https://www.thedutchnomads.nl/dankjewel-voor-je-aankoop/) goed. 

Heb je ‘t e-book in één ruk uitgelezen?

Lekker bezig, Speedy. We zijn heel benieuwd hoe je ‘t vond. Ben je er blij mee en heb je veel gehad aan deze tips? Dan zouden we het super tof vinden als je een review achter laat, je kunt hiervoor gewoon een mailtje sturen. Je mag natuurlijk ook mailen met tips en/of suggesties.

Volg je ons al op social media?

Myanmar

Over ons

Hoi! Wij zijn Jody en Sander, sinds 2019 reizen wij rond als digital nomads. Inmiddels zijn we oude rotten in het vak, want inmiddels weet bijna iedereen hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken. Wij hebben (ook tijdens miss rona) gewerkt vanuit Thailand, Laos, Indonesië, Portugal, Italië, Mexico en natuurlijk Nederland. En wij willen jou ook inspireren om je mooiste leven te leiden. Benieuwd hoe wij dat hebben aangepakt? Alle zaken die wij vooraf moesten uitzoeken, hebben we voor jou in deze guide gezet. Zo maak jij een vliegende start en heb je alle informatie op zak die nodig is om aan jouw vrije leven te beginnen.